Sponsored LinksClash

Boom beach astuce hammerman

boom beach astuce
Sponsored LinksClash

Boom beach astuce

Boom Beach spel strategie, die werd ontwikkeld door Supercell, de maker van de populaire gemeenschappen botsing). Spelers kunnen hun eigen fort te maken op een eiland van de Pacifische eilanden, en naar de vijand in spannende gevechten massa aan te vallen.

Het spel is zeer vergelijkbaar met de botsing van clans: hun eigen speler basis in de buurt van de eilanden en hun aanval vijand moeten eilanden voor verschillende prijzen te creëren.

boom beach astuce hammerman 30

Het is verbazingwekkend hoe dit spel is, laten we vragen het feit dat je wacht voortdurend iets compleet de upgrade is erg vervelend. En de enige manier waarop we het tempo van het spel kan versnellen is, extra middelen uit de officiële App Store te kopen, de noodzaak om veel geld uit te geven.

Helaas, sommigen van ons niet kunnen veroorloven, of gewoon niet willen dat hun kinderen te berekenen, de credit card van de familie in het evenement, dat is de reden waarom we dit ongelooflijke hausse Arena kotters.

Boom beach astuce sous marin

Nu kunt u de diamant pakketten die gratis beschikbaar in het Publicatieblad van de applicatie zijn te gebruiken. De truc om de snelheid van het spel om de snelste vliegtuigen laten zien, en is één van de beste spelers. Gelieve niet te verwarren met de andere afdelingen, die onbeperkte middelen te bieden, want er is niets zoals het is. Alleen het aantal losse diamanten kan zijn te verkrijgen voor die in de officiële app store equivalent.

Villain Zelfs als u strijden, de vijand onder besturing van een computer. De boom op het strand, kunt u ook vechten met andere online spelers. Je moet hun eilanden aan te vallen en om te proberen om hun verdediging te overwinnen met zijn troepen.

Boom Beach, zullen de spelers meer dan een dozijn verschillende soorten gebouwen en de aanval diverse defensie-eenheden te vinden. Ze kunnen worden gecombineerd met een groot aantal manieren om een beter evenwicht tussen aanval en verdediging bereiken.

Boom Beach is een eenvoudige strategie spel, aantrekkelijk en in real time, die fantastische graphics heeft. Bovendien, het verhoogt de Classic-omgeving een fantasiewereld vol soldaten met machinegeweren, raketten en motorboten te bieden.

 

Sponsored LinksClash

14 Photos of the "Boom beach astuce hammerman"

boom beach astuce
boom beach astuce debutant
boom beach astuce android
boom beach astuce pierre
boom beach astuce hammerman
boom beach astuce ipad
boom beach astuce triche
boom beach astuce defense
boom beach astuce bois
boom beach astuce iphone
boom beach astuce diamant
boom beach astuce sous marin
boom beach astuce attaque
boom beach astuce hammerman 30